Overnachten in Limburg

Vrouw geniet van het ontbijt op haar hotelkamer tijdens het overnachten in Limburg

Leuke slaapplekken

Zoek je een leuke plek om te overnachten in Limburg? Er samen even tussen uit? Hier kun je altijd terecht voor een nachtje, een weekend of een langere vakantie. Ga voor een eenvoudige overnachting in een hotel of vakantiehuisje of kies voor een luxe overnachting in een resort of een echt kasteel. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht met overnachtingsmogelijkheden en arrangementen in Limburg. 

Gevarieerd aanbod

In Limburg heb je talloze mogelijkheden om te overnachten. Ben je alleen of met z’n tweeën? Met de kinderen of met de hele familie? Er is een groot en gevarieerd aanbod van hotels, B&B’s, bungalowparken, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, campings, trekkershutten en nog veel meer. 

Duitsland en België dichtbij 

Overnachten in Limburg maakt een dagtripje mogelijk naar een van onze buurlanden. België en Duitsland liggen op slechts een steenworp afstand. Drink een lekker Belgisch biertje of ga lekker shoppen in Duitsland.

To-do in Limburg

In Limburg is altijd genoeg te beleven. Onze website biedt een uitgebreid aanbod met leuke activiteiten en evenementen voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige natuur. Of iets aparts zoals bubble voetbal of een escape room.